‘t Ridderhof Gemert - lunchen, dineren a la carte, feesten, zaalverhuur.
0492-361558

Souschef/ Zelfstandig werkend kok

Ben jij graag de kartrekker binnen een bedrijf maar vind je het ook belangrijk om ervoor te zorgen dat een team zelfstandig kan samenwerken? Wil jij graag werken in een volwassen, en groeiend bedrijf met veel potentie? Laat dan van je horen!

Jij bent, samen met jouw chef en de rest van het keukenteam verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de keuken van ’t Ridderhof. Gerechten worden door het team samengesteld en worden gekenmerkt door kwaliteit, lokaal en seizoensgebonden. Geen poespas, welverzorgd en met passie gemaakt.

Jij gaat aan de slag in de keuken van ons restaurant waar je samen met jouw collega’s de vrijheid krijgt om er jullie keuken van te maken.

 

Wat je mag verwachten!

  • Je mag zowel mise en place, lunch als  diner draaien waarbij je jouw ideeën kunt delen en uitvoeren, hiervoor krijg je alle vrijheid.
  • Jij mag voor grote en kleine feesten, privé diners, dinnershows en bruiloften de te serveren hapjes bedenken en bereiden.
  • Wij wisselen 3 à 4 keer per jaar onze menukaart, jij zorgt (samen met de chef) dat creatieve ideeën omgezet worden in operationele processen. Proef koken, afspraken maken met leveranciers, menu samenstellen, uitleg geven aan het (bedienings-)team, en alle andere bijkomende zaken.
  • Naast operationele dagelijkse werkzaamheden ben je medeverantwoordelijk voor de dagelijkse inkoop en het bestellen daarvan.
  • Vernieuwen, optimaliseren en groeien vinden wij belangrijk, daarom kijken we altijd naar wat beter kan en luisteren we graag naar de mening van het team.
  • Je vindt het leuks collega’s te motiveren, te begeleiden en je hebt de rust om hectische dagen goed te laten verlopen. Je communicatie naar zowel het keukenteam als naar de bediening is helder en duidelijk.

Extra leuk!

  • Gratis entree bij alle door ons georganiseerde activiteiten.
  • 15 % KORTING,  in jouw vrije tijd ontvang je maar liefst 15% korting op jouw eten en drinken binnen ons bedrijf en andere aangesloten horeca zaken in Gemert.
  • Mogelijkheid tot het volgen van cursussen

Wat krijg je hiervoor?

  • Een salaris conform CAO.
  • Elke woensdag (maandag) een vrije dag, daarnaast houden wij graag rekening met jouw voorkeuren.
  • Dag- en avonddiensten.
  • Gezellige werkomgeving waar plezier en passie hoog in het vaandel staan.
  • Coaching, training en doorgroeimogelijkheden.
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenregelingen en evt. reiskosten vergoeding.
  • Bedrijfskleding (wordt ook door ons gewassen).
  • Kleine en/of grote maaltijd tijdens jouw dienst.

 

’t Ridderhof
Wij hebben 45/55 zitplaatsen in ons restaurant en  een terras met 70 tot 80 zitplaatsen. Onze zaal beschikt over een capaciteit van 100/120 dinerplaatsen of evenementen tot 500 personen. Naast lunch en diner, draaien we een diversiteit aan feesten, partijen en evenementen. Onze keuken is geopend van 12:00 tot 20:30 uur.

Wie ben jij?
Een enthousiaste kok met passie voor mooie gerechten! Een uitdaging ga jij niet uit de weg maar pak je met beide handen aan. Je bent ambitieus en je hebt veel zin om samen met ons van ’t Ridderhof een nog mooiere zaak te maken.

Enthousiast na het lezen van deze vacature?
Reageer via deze link of bel ons 0492 361558 voor het maken van een afspraak zodat wij, onder het genot van een bakje koffie, jou ons mooie bedrijf kunnen laten zien.

 

’t Ridderhof
Joan en Inge Daniëls
Ridderplein 19 Gemert

info@ridderhof-gemert.nl
0492-361558