‘t Ridderhof Gemert - lunchen, dineren a la carte, feesten, zaalverhuur.
0492-361558

Tickets

Online tickets kopen voor de volgende events:

FF LEKKER LACHEN!
een avondje uit in eigen dorp

Na een tijd van onzekerheid is het tijd om weer eens lekker te lachen. Een avond vol plezier en gezelligheid bij het Ridderhof met 3 fantastische Brabanders. Dirk, Andy en Marlon waren direct enthousiast om naar ‘t Ridderhof te komen, dus het belooft een prachtige theater/cabaret avond te worden.Om de avond helemaal af te maken is het mogelijk om vooraf te genieten van een 3-gangen theater keuze menu.

Marlon Kicken is een unieke verschijning. Een zeldzaam gouden combinatie: 40+, lange dreadlocks, skateboardend, pratend met een zachte ‘g’ en hilarisch. Hij ziet eruit als Bob Marley, maar is een rasechte Brabander.

Andy Marcelissen trekt met zijn uitvoeringen door het Brabantse en Limburgse land. Hij benadert zijn publiek op een luchtige, terloopse wijze. Achter het spontane enthousiasme en de schijnbare achteloosheid, schuilt een ongeleide gretigheid. Kolder, zang, kippenvel, op het randje, over het randje, absurditeit. In de voorstellingen van Andy Marcelissen zit alles.
Andy Marcelissen is een humorist in hart en nieren. Dat heeft hij bewezen als tonprater, conferencier, tv-weerman Henk Huppelschoten en als Dichter des Larielands. De combinatie van dit alles heeft geleid tot zijn succesvolle theaterprogramma’s.

Dirk Kouwenberg is met zijn typetjes De Student, Roodkampje, De Astronaut, De Tandarts en D’n Automonteur erg vernieuwend en origineel. Zijn flinke dosis enthousiasme, scherp bedachte humor, razendsnelle woordgrappen en inspelen op het publiek zijn typisch Dirk. Met zijn geheel eigen stijl boeit hij elke zaal tot de allerlaatste minuut. Op een tonpraatavond, maar ook op een jaarvergadering of zelfs personeels- of bedrijfsfeest. Naast zijn optredens zet Dirk zich ook in voor de toekomst van het tonpraten. Hij begeleidt nieuw en bestaand talent met een tonpraatworkshop op locatie. Van schrijven, tot aan het brengen van een buut.


Online verkoop via Eventix door bovenstaande afbeelding of hier te klikken

Online ticket per 2 te koop: € 15,00 pp exclusief servicekosten.

Zaal open 19:30 uur, aanvang 20:00 uur.
#coronaproof #lachengierenbrullen #fflekkerlachen