‘t Ridderhof Gemert - lunchen, dineren a la carte, feesten, zaalverhuur.
0492-361558

NIEUWE NORMAAL

Het nieuwe normaal…

Het nieuwe normaal bij ‘t Ridderhof, energie en inkoopprijzen rijzen de pan uit. Is dat het nieuwe normaal?

Ook wij krijgen helaas te maken met de enorm stijgende energieprijzen, doe daar het schepje hoge inkoopprijzen bij plus een krap personeelsbestand en je hebt met een volgende crisis te maken.

Natuurlijk willen wij niet in een volgende crisis belanden, daarom hebben we van weken nadenken, twijfelen en na lang wikken en wegen besloten tijdelijk van onze normale openingstijden af te stappen.

Vanaf 18 november zijn wij 5 avonden per week open, dinsdag tot en met zaterdag vanaf 17:00 uur, voor dinér en borrel. Helaas zal de lunch tijdelijk komen te vervallen

Met nog steeds met onze normale gastvrijheid, dezelfde zorg voor onze gerechten en onze welgemeende glimlach.

Zoals je van ons gewend bent zal de zaal beschikbaar blijven voor alle onvergetelijke feesten, partijen en evenementen.

Van maandag 14 november tot en met donderdag 17 november zullen wij onze deuren gesloten houden om het restaurant van een nieuwe lik verf te voorzien, onze nieuwe menukaart vorm te geven en nieuwe speciaal bieren en hapjes voor te proeven voor onze borrelkaart.

Vrijdag 18 november heten wij jullie van harte welkom in ons opgefriste restaurant en gaan wij met goede moed de komende periode in.

In het voorjaar hopen wij weer open te kunnen zoals jullie van ons gewend zijn. De tijd zal het leren……….

Hopelijk tot ziens tijdens een van onze diner, borrel of evenement avonden.

Lieve Groetjes Team ‘t Ridderhof

 

#nieuwekaart #nieuwedinerkaart #dineren #borrelen #hetnieuwenormaal? #aangepasteopeningstijden #gemertvorstendom #zondaggesloten #maandaggesloten