‘t Ridderhof Gemert - lunchen, dineren a la carte, feesten, zaalverhuur.
0492-361558
image

Wij stoppen ermee!

image

’t Ridderhof gaat per 1 maart dicht.
Wij hebben besloten om te stoppen als uitbaters van ’t Ridderhof.

Wij blijven, 5 avonden per week, geopend voor diner en borrel. Op 16 februari is onze keuken voor het laatst open voor diner.

Cadeaubonnen zijn te gebruiken tot en met 16 februari 2023 voor diner/borrel of inwisselbaar tegen consumptiemunten tot en met carnaval 2023. Niet inwisselbaar tegen contanten.

Joan en Inge Daniëls

 

 

Uit het Gemerts Nieuwsblad dd 10 januari 2023

Van de redactie 
’t Ridderhof is een van Gemerts bekendste horecagelegenheden. Het café-restaurant aan het Ridderplein is voor vele bekend dankzij de grote zaal met podium en balkon. Dertien jaar geleden gingen Joan en Inge Daniëls de uitdaging aan om ’t Ridderhof nieuw leven in te blazen. Dat is gelukt. “Ik ben trots op wat ik samen met Inge, ons gezin en het team heb neergezet”, zegt Joan.We draaien goed en zijn een begrip in de regio geworden, maar dat is niet vanzelf gegaan. Vooral de intensiviteit van de laatste jaren en de uitdagingen die nog voor ons liggen hebben ons tot dit besluit doen komen.”

Tijdens de lange lockdown stapte Joan tijdelijk over naar de bouw. “Ik had een zeker inkomen, zonder stress en met vaste werktijden, waardoor ik meer tijd aan mezelf en mijn gezin kon besteden. Dat werkte bevrijdend. Inge draaide met het team de afhaal en ik kon de boel de boel laten. De knoop in mijn maag keerde pas weer terug toen we weer open konden. Na een goede, maar drukke zomer was ik compleet opgebrand. Daarna wakkerde de vlam nog even aan, toen we met collega-ondernemers over ons vak spraken. Ik merkte hoe enthousiast ik over ons bedrijf vertelde. Een deel van mij wilde er alsnog voor gaan. Dat heb ik ook geprobeerd, maar in de loop van dit jaar is me duidelijk geworden dat ik daarvoor de energie niet meer kon opbrengen. De vlam is uit. Je leeft maar één keer. We zijn nog jong genoeg om een nieuwe stap te zetten. Inge blijft waarschijnlijk in de horeca werken, ik ben me nog aan het oriënteren. Ik ben graag onder mensen, vind het leuk om een team aan te sturen en om talenten te helpen om het beste uit zichzelf te halen. De tijd zal leren waar mijn toekomst ligt.”

’t Ridderhof is tot en met carnaval geopend. Munten en cadeaubonnen blijven tot die tijd geldig “wij willen met een goed gevoel afscheid nemen. De boot is aangelegd en de schipper aan wal. Ik hoop dat onze teamleden weer onder een nieuwe baas verder kunnen gaan. Voor mensen met een horecahart is dit een toplocatie, met veel mogelijkheden. Voor nu willen wij alvast iedereen bedanken voor de mooie jaren en het geweldige avontuur dat we met jullie hebben mogen ervaren.”