‘t Ridderhof Gemert - lunchen, dineren a la carte, feesten, zaalverhuur.
0492-361558

Zelfstandig werkend kok

Zelfstandig Werkend Kok fulltime/parttime

Werken als zelfstandig werkend kok bij ons betekent, dat je de rechterhand van onze chef bent. Je bent een echte teamplayer en samen met het team zorg jij ervoor dat onze gasten de allerlekkerste gerechten voorgeschoteld krijgen. Als kok heb jij liefde voor het vak; zo hecht jij waarde aan hoogwaardige producten, maar leer jij ook samen me de chefgraag nieuwe dingen aan je collega’s in de keuken!

Het recept voor een Zelfstandig Werkend Kok:

  • Coördineren en plannen van de keuken werkzaamheden
  • Bereiden van de heerlijkste gerechten voor ons gezellige restaurant
  • Operationeel aansturen van het keukenteam bij afwezigheid van de chef
  • Toezien op kwaliteit en presentatie van gerechten

Jouw ingrediënten als zelfstandig werkend kok:

  • Mbo-diploma (koksdiploma minimaal niveau 2)
  • Ervaring in een soortgelijke rol
  • Flexibel in het werken met een wisselend rooster en weekenddiensten
  • HACCP diploma zouden we fijn vinden
  • Leermeesterdiploma is geen pre
  • Passie voor eten, drinken en gastvrijheid

Onze menukaart voor jou:

  • Loon in overleg
  • Tegemoetkoming in reiskosten indien nodig
  • 25 vakantiedagen bij een fulltime werkweek (38 uur)
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden
  • Werken in een enthousiast en gezellig team
  • Roosters en vrije dagen in overleg met je collega’s

Smaakt dit naar meer? Solliciteer direct!

Kom langs, bel 0492 36 15 58 of mail ons!